Åpning av flysesongen på Gamlem

Lørdag 14. april var det duket for flyging og offisiell åpning av flysesongen på Gamlem. Yr meldte vindstille og varmt, og værmeldingen skulle vise seg å klaffe. Gamlem viste seg fra sin beste side, med upåklagelige flyforhold, klarvær og sol fra høy himmel.

I forkant av lørdagen hadde kona til Afshin, Ann Britt, lovet å lage sjokoladekake til de oppmøtte. Resultatet ble en herlig dag med godt oppmøte, fylt av sosialt samvær og mye moro i luften. Noen av de oppmøtte er Børge, Sigmund, Arne, Frode, Jan Ove, Jarl, Afshin, Kjell og Erling.

Afshin frister med kake laget av kona Ann Britt. Stor takk til bakeren!

Tony 17/04/2018 - 22:31

Flotte bilder av en herlig gjeng!

Kristoffer 19/04/2018 - 14:01

Jeg har en onkel som lærte meg å fly modellfly. Siden har interessen bare vokst, og i dag er jeg medlem av klubben i Moss. Til lykke med sesongen