NLF rabattavtale hos Elefun

Modellflyseksjonen i NLF har forhandlet frem en gunstig rabattavtale med Norges største RC forhandler Elefun.no. Avtalen gir deg 10% rabatt på fly, helikopter, multikoptre (ikke DJI), radioutstyr, batteri & ladere,  simulator, verktøy, kamerautstyr, og andre relaterte produkter i Elefuns webshop. Rabatten gjelder også i butikken i Grimstad.

Slik handler du med rabatt

• Gå til Din konto hos Elefun.no: https://elefun.no/auth/bruker.aspx
  • Velg «NLF medlem», og legg inn ditt medlemsnummer (dette finner du på medlemskortet ditt)
  • Så lenge du er logget inn, vil prisene nå på de aktuelle varene vises med rabattert pris.

Om registreringen er vellykket, vil en godt synlig RABATTAVTALE vises under hovedmenyen i nettbutikken.

Grunnet systemoppdateringer er denne funksjonen for øyeblikket ikke aktiv. Henvendelser ang. NLF-rabatt kan rettes til kontakt@elefun.no Om du oppfyller betingelsene, legger Elefun inn rabatten manuelt, inntil systemet er rettet.

Betingelser

Det er kun de som har gyldig medlemskap i NLF Modellflyseksjonen for inneværende år som får rabatt. Elefuns webshop sjekker dette opp mot NLF automatisk. Det forutsetter også at du er logget inn på «Din konto» hos Elefun.no og har lagret ditt NLF medlemsnummer der.

NLF medlemskort

Medlemskortet fra NLF ligger nå under Min ProfilMin idrett. Velg Lisenser fra kolonnen på høyre side.

Velg lisens utstedt fra NLF (eks. Modell RPA S 201x) og Vis. Et lite vindu kommer frem hvor du kan velge Last ned lisenskort. På dette står medlemsnummeret (idrettsnummer).

Jan Arne 17/04/2018 - 22:28

Flott klubbside dere har. Takk for god veiledning!

Hilde 06/05/2018 - 18:41

Takk for tips!