Veiledning til NIF Min Idrett

Min idrett er din personlige side inn mot idrettens medlemsregister, og idrettsystemene. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag, med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde deg på konkurranser og kurs, samt betale lisens, påmeldinger, og betalingskrav fra ditt idrettslag.

Ny bruker på Min Idrett

Gå til http://www.minidrett.no og trykk på Ny bruker. Kunderegistrering har følgende minstekrav til informasjon: Fødselsnummer, navn, mobilnummer og e-postadresse.

Så fort dette er fylt ut, får du en SMS med en engangs kode, som du bruker til å bekrefte telefonnummeret du allerede har registrert på din nye konto.

Når du er ferdig registrert, kan du logge inn på Min Idrett med brukernavnet og passordet du har valgt under registreringen. Her får du tilgang til Min profil hvor du kan endre eller legge til opplysninger, laste opp profilbilde med mer.

Dersom brukeren din har blitt overført fra annet forbund, til eksempel Norges Luftsportforbund, vil du få spørsmålet Er dette deg? Da er det viktig å velge denne brukeren. Svar ikke «Ingen av disse». Da risikerer du å lage en duplikatbruker, og vil ikke finne ditt medlemskap.

Registrer deg som medlem i klubben

1. Velg Medlemskap i menyen oppe til høyre på siden.

2. Velg Finn ny klubb

3. Skriv inn Ålesund og Omegn Modellflyklubb i søkefeltet, og velg deretter Søk. Resultatet viser klubben vår, trykk på søkeresultatet.

4. Sjekk at valgboksene er merket med hake, trykk deretter Send søknad.

Om du har andre spørsmål eller utfordringer vedr. NIF sine nettsider, finnes det en brukerveiledning her: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning

1 kommentar

Mats 22/04/2018 - 23:53